MÉZES MACKÓ FESZTIVÁL

2016-06-18 09:00

Veresegyház, Medveotthon

A Veresegyházi Medveotthon, a régió egyik kiemelkedő idegenforgalmi és szabadidős látványossága, már több, mint 20 éve az ország különböző részeiről érkező családok fontos kiránduló helye. Ezúttal új hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre 2016. június 18-19-én a MÉZES MACKÓ FESZTIVÁL a Medveotthon Élményportáján.

A rendezvény lehetőséget kínál a szomszédos települések bemutatkozására, értékeinek új, szélesebb közegben való népszerűsítésére előkészítve ezzel a turizmust, mint a helyi gazdaságok mozgató erejének megalapozását, kibontakozását.

A célkitűzés fontos része az ún. „SZOMSZÉDOLÁS”, ahol a vendégbarát települések ízelítőt adhatnak a saját helyi civil közösségeik és értékeik kincsestárából, a Budapestről és messze tájakról hozzánk érkező több ezres kíváncsi látogató számára. A sokszínű programok keretében mindenkinek lehetőség nyílik a saját települése kuriózumainak reflektorfénybe állítására: a test-kultúra, civil közösségek, természeti kincsek, a gasztronómia, a sport és színpadi (prózai-zenei) produkciók egyediségeit.

Szeretettel várjuk Önöket a fesztiválra.

Bankó László
intézményvezető

Csatolt dokumentum: