Közmeghallgatás

2016-09-09 18:00

Kvassay Jenő Általános Iskola (2162 Örbottyán, Rákóczi F. utca 84.)

aula

MEGHÍVÓ

Őrbottyán Város Önkormányzat Képviselő-testülete

2016. szeptember 9-én (pénteken)
18:00 órai kezdettel

KÖZMEGHALLGATÁST
tart, amelyre ezúton tisztelettel meghívom
Őrbottyán Város valamennyi lakosát

Az ülés helye: Kvassay Jenő Általános Iskola aulája
Az ülést vezeti: polgármester

NAPIRENDEK

  1. A közszolgáltatást nyújtó szervezetek beszámolója.
  2. A képviselő-testület tagjainak beszámolója.
  3. Tájékoztató a képviselő-testület 2016. évi munkájáról, a településen megkezdett fejlesztések, beruházások állásáról, a várható fejlesztésekről.
  4. Lakossági kérdések, észrevételek, javaslatok.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az Őrbottyán Város Önkormányzat Képviselő-testületének Őrbottyán Város Önkormányzatának szervezeti és működési szabályzatáról szóló 16/2013. (X. 1.) önkormányzati rendelet 69. § (2) bekezdése alapján a közmeghallgatás alkalmával az állampolgárok, a településen működő társadalmi szervezetek és egyházak képviselői, valamint a településen gazdasági érdekeltségekkel rendelkező gazdasági társaságok, illetve vállalkozások vezető tisztségviselői, közérdekű ügyben, helyi önkormányzati ügyben az egyes települési képviselőhöz, a képviselő-testület bizottságainak elnökeihez, a polgármesterhez vagy a jegyzőhöz kérdéseket intézhetnek, közérdekű javaslatokat tehetnek.

Kérem, hogy a felkészülés és a pontos válaszadás érdekében kérdéseiket, javaslataikat a Polgármesteri Hivatalba akár írásban (Őrbottyán, Fő út 63.), akár elektronikus formában () 2016. szeptember 5-ig eljuttatni szíveskedjenek.

 

Tisztelettel:
Kmetty Károly
polgármester