Útépítés

A Kossuth Lajos utca és a Radnóti Miklós utca szilárd útburkolatának kiépítése

Tisztelt Őrbottyániak!

A PENTA Általános Építőipari Kft. Őrbottyán Város Önkormányzata megbízásából 2018. április 16-án megkezdi az őrbottyáni Kossuth Lajos utca (Óhegyi utca és Rákóczi Ferenc utca között) és a Radnóti Miklós utca szilárd útburkolatának kiépítését. Az utak építése előreláthatólag 2018. június közepéig fog tartani. A munkálatok ideje alatt kérem, fokozottan figyeljenek az alábbiakra:

  1. A vállalkozó a kivitelezési munkákat hétfőtől-péntekig 8:00-17:00 óra között, valamint szombaton 8:00-15:00 óra között végzi. Vasárnapi munkavégzésre csak különösen indokolt esetben kerül sor.
  2. A kivitelezési munkák ideje alatt 8:00-17:00 között csak különösen indokolt esetben lesz lehetőség gépjárművel használni az utcák építés alatt álló szakaszát. Ennek megfelelően kérjük a gépjármű tulajdonosokat, hogy amennyiben az adott nap használni akarják a gépjárműjüket, és emiatt az utca építéssel érintett szakaszán kellene áthaladniuk, akkor legkésőbb reggel 8:00-ig parkoljanak át az utcák azon szakaszára, ahol az építkezés még nem kezdődött meg. A munkaszervezéssel kapcsolatban tájékoztatást a vállalkozó építésvezetőjétől, Pászik Zoltántól kérhető a 06-30/370-4505-ös telefonszámon.
  3. Az útépítés ideje alatt a hulladéktárolókat a kivitelező össze fogja gyűjteni, és az utca végére ki fogja szállítani, hogy a Zöldhíd Nonprofit Kft. által zavartalanul el tudja szállítani a hulladékot az ingatlanoktól.

Az útépítéssel kapcsolatos esetleges kellemetlenségek miatt türelmüket és megértésüket előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Kmetty Károly
polgármester