Nőnap 2020

2020. március 7-én került megrendezésre a Városi Nőnapi rendezvény

A Művelődési Ház szervezésében 2020. március 7-én, szombaton tizenötödik alkalommal került megrendezésre a Városi Nőnapi rendezvény a Kvassay Jenő Általános Iskola aulájában.

A Művelődési Ház intézményvezetőjének, Takács-Sánta Ágnesnek a köszöntőjét követően Szabó István polgármester úr nyitotta meg a rendezvényt. Beszéde végén Kristófné Vidók Margit Ő, a NŐ című versével köszöntötte a hölgyeket, majd Kanizsai Kata és Csontos Tibi operett előadással kedveskedett a vendégeknek.Ezt követően Kocsis Tibor és Sasvári Sándor műsora következett. A két énekes akkora sikert aratott, hogy a hölgyek el sem szerették volna engedni őket.

A zenés produkciókat a városunkban már hagyománnyá vált Őrbottyán Rózsája oklevelek átadása és az Év Asszonya cím kihirdetése követte. Ahogy az az elmúlt hónapban a plakátokon, az újságban és az interneten is megjelent, idén a szavazás módja eltért az elmúlt évekétől. Online felületen március 5. éjfélig lehetett leadni a voksokat. A beérkezett szavazatok alapján idén az Év Asszonya címet Peszeki Imréné, Marika nyerte el. Az este zenével, tánccal folytatódott. A talpalávalót Kurucz Endre szolgáltatta.