Közétkeztetés-tájékoztató

Az intézményekbe a bejárás szigorúan TILOS! Higiéniai okokból az ételeket előre kiporciózva, műanyag dobozokban lehet átvenni!

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Szülők!

Az óvodák és az iskola bezárásával új helyzet állt elő a közétkeztetésben is! Akik a gyermeküknek megigényelték az ebédet, az általuk megjelölt intézményben, az intézmény előtt kijelölt átvételi helyen vehetik át (12.00 - 14.00 közötti időpontban).

Az intézményekbe a bejárás szigorúan tilos! Higiéniai okokból az ételeket előre kiporciózva, műanyag dobozokban lehet átvenni! 

A vendég étkezőket is kérjük, hogy ne hozzanak ételhordót, az ő ételeiket az iskola konyhája előtt kihelyezett átvételi ponton vehetik át, szintén műanyag dobozokban! A műanyag dobozokat az önkormányzat biztosítja, nem jelent többletköltséget a fogyasztók számára! 

A járványügyi helyzet napról-napra, óráról-órára fokozódik! Ez természetesen a konyhai dolgozókat és a konyha kapacitását is érinti! Az önkormányzat és a konyha mindent megtesz az ellátás zavartalan biztosításáért, de az országos és őrbottyáni helyzet függvényében a jövő héttől nagy eséllyel korlátozásokat kell bevezetnünk, ami ebben az esetben azt is jelentheti, hogy a közétkeztetést a kialakult állapotokra való tekintettel, szociális, rászorultsági alapon tudjuk majd működtetni! 

Minden döntésről igyekszünk a leghamarabb tájékoztatni önöket! Arra kérünk mindenkit, hogy minél több ismerősüknek juttassák el az információkat!

Köszönjük megértésüket!