Közlekedésszervezés

Javaslatait 2024. április 25-ig várja az Őrbottyáni Polgármesteri Hivatal

Az Építési és Közlekedési Minisztérium megbízása alapján az országos, regionális és elővárosi közforgalmú vasúti- és autóbusz-közlekedés szervezésében a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft. Közszolgáltatási Igazgatósága is közreműködik, koordinálja a menetrendek társadalmi egyeztetésének folyamatát.

Közszolgáltatási Igazgatóságunk a 2024. december 15-től életbe lépő 2024/2025. évi vasúti és autóbusz menetrendeket érintő menetrendi egyeztetéseit elektronikus formában tartja meg.

Ha Önnek van a menetrendet érintően megfogalmazott észrevétele, javaslata szíveskedjen azt 2024. április 25-ig az Őrbottyáni Polgármesteri Hivatal részére megküldeni az e-mail címre.

A menetrendi egyeztetés törvényi kötelezettségen felüli célja a menetrend módosítását igénylő javaslatok, észrevételek összegyűjtése a közösségi közlekedés színvonalának javítása érdekében.

A felmerülő igényeket a Közszolgáltatási Központ a szolgáltató társaságokkal közösen megvizsgálja, és javaslatot dolgoznak ki a menetrendi irányelvekben meghatározott elvárások figyelembevételével a valós utazási igények lehetőség szerinti teljesítésére.

Segítő közreműködésüket előre is köszönöm!

Tisztelettel:
Szabó István polgármester