Változás a gyermekorvosi rendelőben

2016. október 1-jétől bevezetésre kerül az Erodium betegirányító rendszer.

E rendszer segítségével otthonából, vagy okostelefonjáról, interneten keresztül tud rendelési időpontot foglalni, de lehetősége van a betegváróban elhelyezett automatán is bejelentkezni. A helyszínen bejelentkező betegeink a bejelentkezési sorrend alapján kerülnek behívásra.

Az időpontfoglalás szabályai:

  • A sürgős, azonnali orvosi ellátást igénylő betegnek nem kell időpontot foglalnia, őket azonnal, soron kívül ellátjuk. Kérjük, hogy az ilyen beteggel érkezők az asszisztensnek szóljanak érkezésükkor.
  • Az internetes Időpontfoglalás feltétele a regisztrációs kártya, amit a rendelőben igényelhetnek. A kártya díja 500,- Ft. (Minden gyermeknek külön, a saját TAJ száma alapján lehet kártyát igényelni.)
  • Rendelési időpontot bármikor foglalhat, amennyiben az adott napra még van van szabad időpont.
  • Ha az aznapi összes időpont betelt, úgy
    • ha a gyermek állapota megengedi foglaljon a következő napra rendelési időpontot;
    • ha a gyermek állapota miatt mindenképpen aznap szeretne vizsgálatra jelentkezni, a rendelésen személyesen jelenjen meg és a betegváróban elhelyezett automatán jelentkezzen be. A rendszer besorolja Önt a várakozók közé és tájékoztatja a várható várakozási időről. Ehhez a rendelés vége előtt legkésőbb 20 perccel meg kell jelennie.

A regisztrációs kártyával rendelkezők, az időpontfoglalás alkalmával naprakész információkat kaphatnak az erodium.hu oldalon az esetleges helyettesítésről, rendelési idő megváltozásáról és más, fontos kérdésekről.

A +36-20-578-1540-es telefonszámon időpontot október 1-jétől nem tudunk adni, de továbbra is kaphatnak itt tájékoztatást, kérhetik állandó gyógyszereik felírását, és – amennyiben leadták a korábbi vizsgálat leleteket a rendelőben – kontroll vizsgálatra is kérhetnek telefonon keresztül beutalót.