Cégkereső

« Vissza a cégtárhoz

Gilvádi Fordító- és Tolmácsiroda

Cég részletes bemutatása:

Szakértelem + Gyorsaság + Minőség + Garancia = Gilvádi Fordító- és Tolmácsiroda

Akkor kezdtünk fordítani és tolmácsolni, amikor a vasfüggöny darabjait a rendszerváltás euforikus hangulatában darabjaira szedték, amikor a magyar slágerlistát a Bodyguard filmzenéje, Ákos Karcolatok albuma, Sose halunk meg filmzenéje és a Rapülők vezették. A világ azóta sokat változott, a határok megnyíltak és egyre nagyobb szükség van jó fordítókra és tapasztalt tolmácsokra. Az évek során egyre több tapasztalatot, új ismeretet szereztünk és képzett, gyakorlott szakemberekké váltunk. Ezért elég profik vagyunk és mindig lehet ránk számítani. Ezért bíznak meg minket multinacionális cégek, kis- és középvállalatok és ezért vagyunk állandó partnerei állami szerveknek is. Úgy alkalmazkodunk vevőink igényeihez, mint ahogyan a függvény rásimul a koordinátatengelyekre.

Ajánlatkérésére az ajánlatot úgy adjuk meg, hogy előtte egyeztetünk az adott szakterület fordító specialistájával. Azt a fordítót, tolmácsot választjuk ki, aki annak a szakterületnek szakértője és a kért a határidőre el tudja készíteni a fordítást illetve a kért időpontban rendelkezésre tud állni a tolmácsoláshoz. Felsőfokú végzettséggel rendelkező, nagy képzettségű, többéves tapasztalattal rendelkező fordítókkal és tolmácsokkal dolgozunk együtt, akikkel évek óta szívesen dolgozunk együtt, akikkel megrendelőink elégedettek és természetesen mi is. Ezáltal megrendelőink is elégedettek velünk, és ennek mi nagyon örülünk.

Egyre több különleges kérés érkezik hozzánk, egyre inkább nem csak szokásos fordításra vagy tolmácsolásra van igény, hanem egyedi igényeknek is eleget kell tennünk. Igyekszünk ezeknek az igényeket is maximálisan eleget tenni, még ha egy kicsit hosszabb időt is vesz igénybe az ajánlat elkészítése. Tudjuk, hogy az előkészítés fél siker. :-) Az is világos számunkra, hogy az ügyfél sikere a mi sikerünk is. Ehhez mi is tudatosan szeretnénk hozzájárulni. Végül is ez a mi érdekünk is. Szeretjük, amit csinálunk és azt csináljuk, amit szeretünk. Ha szív és szakértelem együttműködik, mesterműre számíthat.

Kínált előnyök: Azok a partnerek, akikkel évek óta kapcsolatban vagyunk, azt mondták eddigi munkánkról, hogy szerették a megbízhatóságunkat, rugalmasságunkat, szakértelmünket, mindig számíthattak ránk és ennek mi nagyon örülünk. Cégünkre jellemző, hogy kölcsönös előnyökre épülő együttműködésre törekszik, ezért vannak évek óta elégedett ügyfeleink. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy minél alaposabban megismerjük partnereink elvárásait és igényeit és rugalmasan próbálunk ehhez alkalmazkodni.

Közel 14 éve rendszeresen tolmácsolunk a Robert Bosch Elektronikai Kft. részére. Az RBHH/QMM osztály és a Német Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében is eredményesen tolmácsoltunk Hatvanban. Az Országos Bírósági Hivatal megbízásából Koszovói tanulmányúton kísérték tolmácsaink a bírákat, amelyen a tolmácsolás nyelve albán-angol-szerb nyelv volt. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012. november 16-i siófoki kongresszusán is mi biztosítottuk a szinkrontolmácsolást. Ezt kínáljuk Önnek is. Nem mi vagyunk a legolcsóbbak... ... de nem az a drága, ami sokba kerül, hanem az, ami kevés hasznot hoz!

Miért válassza a Gilvádi Fordító- és Tolmácsirodát?

- Mert Ön igényes vevő és az igényes vevők minket választanak.

- Mert Önnek olyan pontos, rugalmas, megbízható partnerre van szüksége, mint amilyen mi vagyunk.

- Mert kiválóan megoldjuk az Ön technikailag összetettebb feladatait is.

- Mert ritka nyelveken is fordítunk és tolmácsolunk.

- Mert minden vevőnket megbecsüljük.

- Mert Ön tőlünk azt kapja, amire szüksége van.

Mindehhez mit kell tennie? Egy gyors ajánlatkérés, megrendelés és máris hátradőlhet a székében, mint aki jól végezte dolgát. Ehhez rendelje meg a fordítást illetve a tolmácsolást, a munka oroszlánrészét már mi végezzünk el. Nincs több dolga, máris kipipálhatja a teendők listáján ezt a feladatot és nyugtázhatja, hogy kiváló döntést hozott. Hívjon minket máris: + 36 70 424 00 16

Cég elhelyezkedése:

2162 Őrbottyán, Dózsa György utca 128 A.

Cég weboldala:

http://www.gilvadi.hu

Cég facebook oldala:

https://www.facebook.com/GilvadiTranslations

Cég elérhetősége(i):

Mobiltelefon: + 36 70 424 00 16

Vonalas telefon: + 36 28 369 746 (UPC)

Honlap: www.gilvadi.hu és www.konferenciatolmacs.hu

Cég kapcsolattartója:

Név: Lehoczky Enikő
Email cím: kapcsolat@gilvadi.hu
Telefonszám: 06-70-4240016

Cég tevékenységi köre(i):

  • Fordítás
  • Lektorálás
  • Tolmácsolás

Bankkártyák:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Maestro

Egyéb jellemzők:

  • Wifi