Cégkereső

« Vissza a cégtárhoz

Fűt-Ész Generálkivitelező Kft.

Cég részletes bemutatása:

Mitől válik hosszútávon is minőségivé egy szolgáltatás?
Többek között attól, hogy maximálisan emberközpontú. Attól, hogy nem csupán csak elvégzi a rá bízott feladatot, hanem precizitást és magabiztosságot sugall. Ezzel nyugalmat és biztonságot ad minden megrendelője számára.
Több, mint 10 évvel ezelőtt kitűztünk egy célt magunk elé. Mégpedig azt, hogy minden szakmai tapasztalatunkkal a legkiválóbb munkát adjuk mindenkinek, aki minket választ. Úgy, ahogyan azt magunk is elvárnánk egy kivitelezőtől.
Az évek során rengeteg szakmai tapasztalatot szereztünk az építőipar legkülönbözőbb szegmenseiben. Elérhető szolgáltatásaink köre így bővült folyamatosan. Az elvégzett munkák utáni elégedettség erősíti meg az elhivatottságunkat és inspirál továbbra is a profizmus irányába.
A világ és vele együtt az építési és felújítási technológiák is folyamatosan változnak. Szeretünk tanulni, ezért amikor csak lehet, akkor új szakmai megoldások után kutatunk és fejlesztjük a teljes stábot, annak érdekében, hogy a legszélesebb látókörrel tudjuk megmutatni az elérhető lehetőségeket.
Megbízhatóság, komplexitás, maximális szakértelem.
 

Cég elhelyezkedése:

2162 Őrbottyán, Madách Imre út 65.

Cég weboldala:

www.fut-esz.hu

Cég facebook oldala:

https://www.facebook.com/futesz

Cég elérhetősége(i):

info@fut-esz.hu

Cég kapcsolattartója:

Név: Hudák Csaba
Email cím: info@fut-esz.hu
Telefonszám: 06-70-322-4857

Cég tevékenységi köre(i):

  • Generálkivitelezés

Egyéb jellemzők:

  • Állatbarát