Közmeghallgatás

2020-09-04 18:00

Kvassay Jenő Általános Iskola

aula

Őrbottyán Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. szeptember 04-én (pénteken) 18:00 órai kezdettel KÖZMEGHALLGATÁST tart, amelyre ezúton tisztelettel meghívom Őrbottyán Város valamennyi lakosát

Az ülés helye: Kvassay Jenő Általános Iskola aulája

Az ülést vezeti: polgármester

Napirend:

  1. A közszolgáltatást nyújtó szervezetek beszámolója.

  2. Tájékoztató a képviselő-testület 2020. évi munkájáról, a településen megkezdett fejlesztések, beruházások állásáról, a várható fejlesztésekről.

  3. Lakossági kérdések, észrevételek, javaslatok.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az Őrbottyán Város Önkormányzat Képviselő-testületének Őrbottyán Város Önkormányzatának szervezeti és működési szabályzatáról szóló 8/2019. (X. 31.) önkormányzati rendelet 68. § (2) bekezdése alapján a közmeghallgatás alkalmával az állampolgárok, a településen működő társadalmi szervezetek és egyházak képviselői, valamint a településen gazdasági érdekeltségekkel rendelkező gazdasági társaságok, illetve vállalkozások vezető tisztségviselői, közérdekű ügyben, helyi önkormányzati ügyben az egyes települési képviselőhöz, a képviselő-testület bizottságainak elnökeihez, a polgármesterhez vagy a jegyzőhöz kérdéseket intézhetnek, közérdekű javaslatokat tehetnek.

Kérem, hogy a felkészülés és a pontos válaszadás érdekében kérdéseiket, javaslataikat a Polgármesteri Hivatalba akár írásban (Őrbottyán, Fő út 99.), akár elektronikus formában () 2020. augusztus 28-ig eljuttatni szíveskedjenek.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ismert járványügyi helyzetre való tekintettel a változtatás jogát fenntartjuk, kérjük kövessék figyelemmel tájékoztatóinkat.

Csatolt dokumentum: