"Zöldzsák" és többlethulladék-zsák értékesítés

Megváltozik a zöldhulladék- és a többlethulladék-gyűjtő zsákok értékesítésének menete

A komposztálható (zöld) hulladék és többlethulladékos zsákok értékesítésének menete a következőképpen változik meg:

  • Mennyiségi korlátozás nélkül azon lakossági és közületi ügyfelek részére akik az NHKV Zrt számlázási rendszerében szerepelnek, tehát hulladékszállítási számlával rendelkeznek és ezt be tudják mutatni minden alkalommal
  • Lakossági ügyfelek részére szükséges a lakcímkártya bemutatása, és a legutolsó befizetett csekk,  mely alapján kitöltésre kerül az átadás -átvételi jegyzőkönyv.
  • Közületi ügyfelek részére az ügyintézésre, átvételre jogosult személy veheti át a zsákokat, meghatalmazás bemutatásával. Ebben az esetben a kitöltést követően, bélyegzővel szükséges ellátni a nyomtatványt .
  • Az átvett zsákok után nem kell fizetni a helyszínen, a számlázást az NHKV Zrt. végzi, a fizetendő díjat feléjük kell teljesíteni utólag számla ellenében.

Zöldhulladék-, illetve többlethulladék-gyűjtő zsákokat - a fenti ügyrend szerint - már most is vásárolhatnak a Zölderdő Kft. Őrbottyán Fő út 81. szám alatti üzletében (a körforgalomnál található gazdaboltban).

Az üzlet munkatársai az új értékesítési rendszerre való átállás első időszakában, a kezdeti nehézségek, fennakadások elhárításáig kéri a kedves lakosok megértését és türelmét!