Versenyben a Tarsolyos baráti kör hagyományőrző egyesület

Április 1-22-ig lehet szavazni a MOL kijelölt töltőállomásain

A MOL Alapítvány a helyi civil szervezetek, kezdeményezések támogatására összesen 20 millió forintos kerettel hozta létre 2018 őszén a MOL Helyi Érték Programot. a MOL Alapítvány kuratóriumának döntése értelmében a HE18-191 ikt.számú, Őrbottyáni Sós-árok közparkká alakítása c. pályázat bejutott a Helyi Érték Program 2. fordulójába. A második fordulóba jutott projektek között közönségszavazás dönti el, kik nyerik el a félmillió forintos támogatást.

Április 1-22-ig lehet szavazni a MOL kijelölt töltőállomásain:

2100 Gödöllő               Szabadság u.12.  

2100 Gödöllő               Dózsa György út 61.

2117 Isaszeg                Rákóczi u. hrsz 455

2119 Pécel                   Köztársaság tér  

2112 Veresegyház        Fő u.  

 

  • A szavazás nem kötött vásárláshoz, a szórólapokat bárki kérheti, ill. elveheti az üzlet kasszapultjáról vagy a gyűjtőurnán elhelyezett szórólap tartóból.
  • A kiválasztott szervezet nevével ellátott kupont le kell tépni a szórólapról és azt az üzletben található „A Te szavazatod is számít! Helyi Érték Program” feliratú gyűjtőurnákba kell bedobni.
  • A kuponok különböző színűek, a szavazásban résztvevő szervezetek neve jól olvasható módon fel van rajta tüntetve. A szórólap tájékoztatást nyújt a szavazás menetéről és röviden bemutatja azt a projektet, amelynek megvalósítására a civil szervezet a pályázati támogatást igényelte. (A pályázatban megadott rövid összefoglaló szerkesztett változata.)
  • A szavazatok összesítésére legkésőbb 2019. április 30-ig sor kerül. Ennek eredményéről május 3-ig minden pályázót értesítünk és a nyertesek (szavazó körzetenként egy szervezet) listáját honlapunkon is elérhetővé tesszük.

A Tarsolyos baráti kör hagyományőrző egyesület programja

Az őrbottyáni „Sós-árok” környékét szeretnénk átalakítani. Célunk, hogy ne csak egy szép és rendezett területté váljon, hanem közösségi és élettér is legyen belőle, ahol fiatalok és idősebbek, kisgyerekes családok, baráti társaságok is jól érzik magukat. Padokat, asztalokat és szemétkosarakat helyezünk el, tűzrakó helyet alakítunk ki. Az odavezető út mellé fasort telepítünk. Homokozót helyezünk ki a gyerekeknek. Helyi civil szervezetek, középiskolás diákok és helyi vállalkozók részvételére is számítunk.

Adj lendületet helyi közösségednek!

Adj lendületet helyi közösségednek!