Új lakossági pályázatokról tájékoztató

Aszeptember végén kiírásra kerülõ lakossági energiahatékonysági pályázatok(Háztartási gépcsere, Nyílászárócsere, Fûtéskorszerûsítés (kazáncsere))útmutatói hamarosan megjelennek a www.emi.hu/pályázati információk menüpontalatt.

A pályázatról az alábbi oldalon olvashat

http://www.emi.hu/EMI/web.nsf/Pub/V991YB.html


Módosul a kazáncsere-pályázat benyújtásihatárideje

ANemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014. szeptember 22-én, az Otthon MelegeProgram keretében hirdette meg a Fűtéskorszerűsítés (kazáncsere) alprogramot. Apályázat keretében a lakóingatlanok szén-dioxid-kibocsátásának csökkentéséteredményező energiahatékonysági beruházások részesülhetnek támogatásban. Az ecélok megvalósításához rendelkezésre álló keretösszeg 1 milliárd forint. Apályázatokat benyújtani – elektronikus úton – 2014. október 22-én, 0:00 órátóllehet.

Apályázati iránti nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint a pályázatokzavartalan, problémamentes benyújtása érdekében, a tárca régiónként eltérőbeadási határidőket jelölt meg.

Ennekmegfelelően a pályázatok benyújtására szakaszosan, az egyes régiók számáraegyedileg meghatározott időpontban, 2014. október 22-e és 2014. november 31-eközött vagy a forrás kimerüléséig lesz lehetőség. A pontos határidőket és az egyesrégiók számára arányosan rendelkezésre álló forrást a módosított PályázatiÚtmutató részletesen tartalmazza.

Arészletes pályázati dokumentáció a kormányzati portálon, valamint apályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. honlapján (www.emi.hu) érhető el.

 

NemzetiFejlesztési Minisztérium

KommunikációsFőosztály

Budapest, 2014


https://zfr-kazancsere.hu/kzcs/default.asp