Télköszöntő

2017-12-02 15:30

Őrbottyán

A Mikulás üzenete:

Kedves Gyerekek! Szeretettel várlak titeket. Mint tudjátok, nagyon szeretem a verseket, énekeket. Kérlek titeket, hogy készüljetek nekem egy kis meglepetéssel, s a puttonyom mélyéről én is megajándékozlak titeket!

Őrbottyáni Télköszöntő rendezvényre érkezik a Mikulás, ahová sok szertettel várunk kicsiket és nagyokat.

A Mikulásvonat az alábbi állomásokon veszi fel a gyermekeket, szüleiket és viszi a Főtérre:

15:30 indul az AVIA benzinkúttól a Főtérre;

16:15 a Kossuth utca és Rákóczi utca sarkáról az Iskolához;

16:30–tól várja a Mikulás és a krampuszai a gyerekeket a Kvassay Jenő Általános Iskola előtti Téren, ahol lesz forró kakaó és kalács is.

A fent megadott időpontok tájékoztató jellegűek! Kérjük, hogy néhány perccel a megjelölt időpont előtt érkezzenek az állomásokhoz!

Télköszöntő rendezvény programjai:

16:30 Adventi Gyertyagyújtás - szolgálatot teljesít Szabó Gábor református lelkész

17:00 Mikulás a főszerepben

17:15 Városi Kórus

18:00 Réparetekmogyoró interaktív gyerekműsora

19:00 Hófehér karácsony: Koós Réka sztárfellépő és Smál-Szilaj Gábor ünnepi műsora.

Felhívás!

A Segítő Kéz Szociális Szolgálat sátrában idén is várják a „Mindenki Karácsonya” szervezésre a felajánlásokat, amit a településünkön élő nehéz sorsú családok, idősek, egyedül élők kapnak meg. Amit várnak: Idei évben még szavatosságát megőrző alapvető élelmiszercsomag, valamint játékok. Amennyiben módjában áll és szeretne segíteni, kérjük, támogassa a rászorulókat és legyen részese ennek a lakossági összefogásnak. Köszönjük!

Idén is szeretnénk felépíteni Őrbottyán mézeskalácsfalvát. Kérjük, hogy erre a napra hozzon magával egy mézeskalács házikót, mellyel színesítheti kicsiny falunkat.

Ami még lesz:

Adventi koszorúkészítés az iskolában, adventi vásár, forralt bor,puncs, tea, krumplis lángos, tócsni, hot-dog, sütőtök,sült gesztenye, melegszendvics, perec, zsákbamacska, rongyos könyvvásár, őrbottyáni adventi bögrevásár.

Eső esetén a rendezvény az iskola aulájában lesz megtartva. A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.