Szemétszállítással kapcsolatos változások

2015. január 1-jétõl

Hivatalos tájékoztató a Zöld-Híd Régió Kft.-től

 

Tisztelt Őrbottyáni Lakosok!

AZöld Híd Régió Nonprofit Kft. Őrbottyán település hulladékgazdálkodásiközszolgáltatója gyűjtési rendszere optimálisabbá tétele érdekében az Önöktelepülésén megváltoztatja a vegyes települési szilárdhulladék gyűjtés rendjét:

 

VÁLTOZÁS:    &nbs p;        2015. január 5-től

 

VEGYES TELEPÜLÉSI SZILÁRD HULLADÉKGYŰJTÉSE

CSÜTÖRTÖK,MINDEN HÉTEN

 

A háztartásonkéntiszelektív hulladékgyűjtés rendje változatlan marad:

HÁZTARTÁSONKÉNTI SZELEKTÍVHULLADÉKGYŰJTÉS

CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS31-IG A HÁTOLDALON TALÁLHATÓ GYŰJTÉSI NAPTÁR SZERINT

Őrbottyántelepülés részletes gyűjtési naptárát megtalálják honlapunk hulladékgyűjtésekrendje menüpontja alatt:  www.zoldhid.hu/kft/Orbottyan

 

Megértésüketköszönjük!

 

ZöldHíd Régió Nonprofit Kft.

 


 

 

 

 

Tisztelt Őrbottyáni Üdülősök!

AZöld Híd Régió Nonprofit Kft. Őrbottyán üdülős terület hulladékgazdálkodásiközszolgáltatója gyűjtési rendszere optimálisabbá tétele érdekében az Önöktelepülésén megváltoztatja a szelektív hulladékgyűjtés rendjét:

VÁLTOZÁS:    &nbs p;        2015. január 5-től március 31-ig

 

HÁZTARTÁSONKÉNTI SZELEKTÍVHULLADÉKGYŰJTÉS

HÉTFŐ, PÁROS SZÁMÚ HETEK

Avegyes hulladékgyűjtés rendje változatlan marad:

VEGYES TELEPÜLÉSI SZILÁRD HULLADÉKGYŰJTÉSE

HÉTFŐ, MINDEN HÉTEN

Őrbottyántelepülés részletes gyűjtési naptárát megtalálják honlapunk hulladékgyűjtésekrendje menüpontja alatt:  www.zoldhid.hu/kft/Orbottyan

Megértésüketköszönjük!

ZöldHíd Régió Nonprofit Kft.


 

 

 

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

2014. december 16-án a Zöld Híd Régió Kft a Kerepesihulladékkezelő központba szervezett egy előadást az önkormányzatok számára. Atájékoztatást követően, üzemlátogatás során ismerhették meg a bemutatotttechnológiák gyakorlati működését az érdeklődő képviselők, polgármesterek.

Településünket Szabó István alpolgármester képviselte, aki azalábbi fontos információkról tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot:

Fontos változás lesz 2015. év január 5-től, hogy atelepülésen a hétfői napról a gyűjtés csütörtökre változik! Ez alól kivétel azüdülő terület, ahol továbbra is a hétfői gyűjtési nap marad!

A Hulladékgazdálkodási Kft. személyre szóló levelet küld majda lakosok részére, amit hamarosan kézhez kapnak. Az utolsó régi rend szerintiszállítás és az új rend szerinti szállítás között megnövekedett hulladékmennyiségét a Kft. térítésmentesen viszi el! Az új rendszer kialakításának oka,a szállító személyzet munkarendjének - az elmúlt időszak tapasztalata alapjántörténő ésszerűbb tervezhetősége.

2014. december 18-tól településünkön lehetőség lesz a fűtésiszezonban keletkező hamu elszállíttatására. Az Önkormányzat udvarán (Fő út 63.)elhelyezett fém konténerbe, kizárólag a nylon zsákokban összegyűjtött hamut lehetlerakni. (A Kft-nek nincsen erre a célra rendszeresített zsákja! A nylon szatyorbanvagy zsákban történő elhelyezés a kiporzás miatt feltétlenül szükséges!) Aközponti gyűjtés ingyenes!

A Hulladékkezelő Kft. alkalmazottjainak egészségénekvédelmében és a könnyebb kezelhetőség miatt javasolt ez a gyűjtési módszer.

Reméljük, sokaknak segíthet majd, az égéstermékek kulturáltkezelésének ez a módja!

Közreműködésüket előre is köszönjük!

Őrbottyán Város Önkormányzata