Rajzpályázat

Őrbottyán Város Önkormányzata általános iskolai diákok számára rajzpályázatot hirdet a szlovákiai Kalász községgel való testvértelepülési kapcsolat fennállásának 10. évfordulójára.

Rajzpályázat

 

A pályázat részletei: A pályázat témája „Őrbottyán és testvértelepülése, Kalász” ábrázolása. A cím hallatán mindenki másra gondol mindenki mást lát maga előtt. Arra kérünk, hogy képzeld el Te is és a fantáziádra hagyatkozva ábrázold! A pályamű technikája szabadon választható. (Nincs technikai megkötés, lehet színes vagy egyszerű, az alkotók használhatnak tollat, ceruzát, filcet, festéket, zsírkrétát). Kérjük, hogy a pályázatok mérete minimum A/5-ös, maximum A/3 méretű legyen.

A versenyre kizárólag csak saját alkotással lehet pályázni, egy pályázó több alkotással is nevezhet, de csak egy kerülhet díjazásra!

A nevezési időszak 2016. február 15. napjától 2016. március 2. napjáig tart. A pályaműveket legkésőbb 2016. március 2-án 12.00 óráig adhatják le a Polgármesteri Hivatal (Őrbottyán, Fő út 63.) titkárságán.

Kérjük, hogy a rajz hátoldalán tüntessék fel az alábbi információkat:

  • a rajz készítőjének neve, életkora, osztálya
  • iskola neve
  • szülő/gondviselő neve, elérhetősége (telefon, e-mail)

Az értékelés két kategóriában történik, kategóriánként értékes tárgynyereménnyel jutalmazzuk az alsó és felső osztályban tanulók pályaműveit!

Az eredményhirdetésre 2016. március 12-én kerül sor a Kvassay Jenő Általános Iskolában.