IV. Lecsópiknik

2021-07-17 08:52

Erdőkertes

Várjuk a jelentkezéseket a versenyre, melyet az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével, https://www.lecsopiknik.hu/lecsofozo-verseny/ , vagy emailben ( ) tehettek meg 2021.07.16 12:00-ig.
1. Nevezhettek egyénileg, csapatban.
2. Két kategóriában:

  • Hagyományos lecsó
  • Különleges lecsó

3. Töltsetek fel képeket, videót a csapatról, a főzés folyamatáról, a jó hangulatról! Lehet Facebook LIVE is!
4. Az elkészült ételeket ( 2020.07.17. 13:00-ig kell elkészülni az ételnek ) név nélküli, sorszámmal ellátott higiénikus műanyag dobozba kell tennetek, amit a nevezéssel egyidejűleg megkaptok.
5. Az ételes edényeket hőtartó dobozban, 13:15-ig kell eljuttatni a zsűrihez (amennyiben ezt nem tudjátok megoldani, kérjük jelezzétek, és elmegyünk érte).
6. A zsűri tagjai ( Sallai Erika, Sebestyén Szilvia, Bede Róbert, Egyed Tamás ) megkóstolják, véleményezik a lecsókat, majd felállítják a sorrendet.
7. 15:00-tól várjuk a csapatokat (a kategóriák első három helyezettjét mindeképpen ) a KertesiPiac területére, ahol ünnepélyesebb keretek között átadjuk a díjakat.

Természetesen ezt is közvetítjük online a csoportban.

A korábbi online Lecsópiknik, valamint a karácsonyi ÉTEKADÓ alkalmával sok vállalkozás és magánszemély már megtapasztalhatta, hogy milyen nemes dolog adni, ezzel segítve Rászoruló családokon, Idős, Egyedül élő Embertársainkon.
A fent említett rendezvényeken több mint 300 adag étel került kiosztásra a helyi és kistérségi Rászoruló családoknak, amivel egy kis melegséget vittünk a szívükbe és érezhették, hogy nincsenek egyedül.
Ezt a hagyomány szeretnénk tovább vinni, és ehhez a kezdeményezésünkhöz csatlakoztak a környező települések (Erdőkertes, Őrbottyán, Szada, Vácrátót, Veresegyház) polgármesterei is, akik aktívan részt vesznek a lecsók előkészítésében, főzésében, és kiosztásában is saját településükön.
Ha szeretnétek megkóstolni mit is főztek a polgármesterek, vagy a zsűri ( Sallai Erika, Sebestyén Szilvia,Bede Róbert, Egyed Tamás ) akkor a lenti elérhetőségeken magatoknak is rendelhettek a lecsóból!
Egy adag lecsó ára 590Ft, mely összeggel még egy rászuroló részére is vásároltok egy adag lecsót.
Lecsó rendelés:

https://www.lecsopiknik.hu/lecso-rendeles/

A lecsókért 12:00-tól lehet jönni, de akár helyben is elfogyaszthatjátok kellemes zene mellett a KertesiPiac területén lévő asztaloknál, és mellé természetesen lehet fogyasztani sört, üdítőt, jégkását stb-t is, melyek helyben meg is vásárolhatóak!

Ha Ti is fontosnak ítélitek meg a segítségnyújtást és szívesen segítenétek Csatlakozzatok hozzánk és Támogassátok kezdeményezésünket akár EGY adag étel megvásárlásával vagy Anyagi támogatással. Már a kicsinek is nagyon örülünk!
A cél most is több mint 300 adag étel kiosztása!

Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél csatlakozni a kezdeményezésünkhöz (akár virtuális lecsó vásárlással is), akkor azt megteheted a https://www.lecsopiknik.hu/lecso-rendeles/ linken vagy a email címen.
Ha szeretnél Te is Saját vagy Családod részére lecsót rendelni, akkor azt megteheted a https://www.lecsopiknik.hu/lecso-rendeles/ linken vagy a email címen, illetve messengeren is!

A megrendelt ételeket Erdőkertesen és vonzáskörzetében díjmentesen házhoz is szállítjuk!