Karácsonyi adománygyűjtés

December 14-ig az Őrbottyáni Segítő Kéz Szociális Szolgálat helyiségében.

Készüljünk 2016-ban is együtt a karácsonyra!

Idén karácsonykor családunk és saját szükségleteink mellett gondoljunk a rászorulókra, és támogassuk élelmiszeradománnyal a nélkülözőket!

Az Őrbottyáni Segítő Kéz Szociális Szolgálat (Családsegítő) az előző évek hagyományait követve, az idei Karácsonyra készülve, ismét adománygyűjtést szervez a hátrányos helyzetben élő őrbottyáni lakosok számára.

2016. december 14-ig, nyitvatartási időnkben várjuk élelmiszeradományaikat az Őrbottyáni Segítő Kéz Szociális Szolgálat helyiségében, Őrbottyán, Fő út 101-ben, (a régi számozás szerint Fő út 65.)

Amennyiben szeretnék, lehetőségük van a 2016. december 4-én tartandó Télköszöntő városi rendezvény alkalmával a Családsegítő sátránál átadni a felajánlásaikat.

Az élelmiszercsomagok rászorulókhoz való eljuttatásában, a kiszállításban önkénteseink segédkeznek.

Mire van leginkább szüksége a rászoruló családoknak?

tartós tej, cukor, konzerv, étolaj, csokoládé, bébiétel, száraztészta, liszt, szaloncukor, kakaópor, bab, lencse, margarin, tea, édesség, tisztálkodási szerek vagy bármilyen más tartós élelmiszer, amire szüksége lehet karácsonykor egy családnak.

 

Köszönjük, hogy gondol a szűkös anyagi körülmények között élő családokra, és tesz a sóvárgás enyhítéséért! Legyen minden karácsonyfa alatt ajándék, számítunk az Önök segítségére.

Boldog Karácsonyi Ünnepet kívánnak az Őrbottyáni Segítő Kéz Szociális Szolgálat munkatársai

28/360-262