Házhoz menő hulladékgyűjtés

Újra kéthetente gyűjtik a zöldhuilladékot. Aktualizálva az Üdülőtelepre vonytkozó információkkal

Társaságunk az alábbiakban tájékoztatja Önt a kommunális, az újrahasznosítható csomagolási (szelektív), és a zöldhulladék gyűjtéséről. Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

A kommunális hulladékszállítás Őrbottyán belterületéről csütörtöki, míg az Üdülőtelepről hétfői napon történik.

Figyelem! A zöldhulladék szállítása ismét két heti rendszerességgel történik 2021. július 1-től!

Házhozmenő zöldhulladék gyűjtés 2021

Őrbottyán belterület

 • július 1., 15., 29.;
 • augusztus 12., 26.;
 • szeptember 9., 23.;

Őrbottyán üdülőterület

 • július 1., 15., 29.;
 • augusztus 12., 26.;
 • szeptember  9., 23.;

A kertgondozás során levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a DTkH Nonprofit Kft. által térítésmentesen rendelkezésre bocsátott zöld színű lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 100 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 1 m3 mennyiségben), a zöld zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon.

A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg munkatársaink 2 db cserezsákot (zöld színű, emblémás) biztosítanak. Szükség esetén további zsákokat az alábbi értékesítési helyeken lehet beszerezni átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása ellenében az ingatlanhasználó, vagy meghatalmazottja, a közszolgáltatás számlafizetője nevére. A zsák átvételéhez személyes okmányok szükségesek, mivel a közszolgáltatás ellenértéke, 180 Ft/db), utólag a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. által kerül kiszámlázásra.

Szállítási alkalmanként, ingatlanonként 2 db ingyenes zsák, valamint további „korlátlan” mennyiségű megvásárolt, kék színű, DTkH emblémás lebomló zsák helyezhető ki.

Házhoz menő csomagolási (szelektív) hulladékgyűjtés 2021.

Őrbottyán belterület

 • július 1., 8., 22.;
 • augusztus 4.,19.;
 • szeptember 2., 16., 30.

Őrbottyán üdülőterület

 • július 5, 19.;
 • augusztus 2., 16., 30;
 • szeptember 13., 27..

A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg munkatársaink szállítási alkalmanként a kihelyezett zsákkal megegyező (csomagolási hulladék gyűjtésére szolgáló, átlátszó színű, emblémás) adnak. Szállítási gyakoriságtól függetlenül, a megadott napon, az összegyűjtött csomagolási hulladék mennyiségi korlátozás nélkül kihelyezhető bármely átlátszó zsákban. Kérjük, fokozott gondossággal járjanak el a hulladékok tömörítésével kapcsolatban, ezzel is csökkentve a tároláshoz szükséges hely, valamint a kihelyezésükhöz szükséges zsákok mennyiségét!

Fontos! Az üveg (színes és színtelen öblös, üdítős, boros, pezsgős) gyűjtése kiöblítve, az üveg gyűjtőpont(ok)on történik!

Ügyfélszolgálat és zsák értékesítés

cím ügyfélfogadás telefon e-mail honlap
Őrbottyán, Fő út 81. – Zölderdő Mezőgazdasági Bolt - - - -
DTkH Nonprofit Kft.
2100, Gödöllő, Dózsa György út 69.
H: 7.00 - 19.00
Cs: 8.00-16.00
28/561-200 www.dtkh.hu


Kérjük fokozott figyelemmel tájékozódjanak a helyszínek és nyitvatartások tekintetében, mert a járványügyi helyzettől függően eltérhetnek a feltüntetetettektől!