Elektronikai és veszélyes hulladékgyűjtés

2018-09-22 08:00

Régi sportpálya

Őrbottyán Város Önkormányzata 2018. szeptember 22-én, szombaton 0800-1200 óra között a városban állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező lakosok számára, térítésmentes elektronikai és veszélyes hulladékgyűjtést szervez. A helyszínen a Közterület- felügyelet, a Rendőrség és a Polgárőrség biztosítja a zavartalan munkavégzést és a személyes okmányok ellenőrzését. A Csap utca és a Domb utca által határolt /régi sportpálya/ területén, lakcímkártya ellenőrzése után nyílik lehetőség a hulladék leadására.

Felhívjuk a lakosok figyelmét, hogy csak az egészben lévő, hiánytalan, minden fontos alkatrészt tartalmazó elektronikai eszközt lehet leadni! A Szolgáltató cég visszautasítja azon eszközök átvételét, amelyekből kiszerelték a motort vagy az elektromos alkatrészeket. A kellemetlenségek miatt kérjük a tájékoztató dokumentumok figyelmes átolvasását!

A veszélyes hulladék átvételekor a beszállított anyagok mérésére kerül sor, amely időt vesz igénybe, ezért előzetesen is kérjük a lakosok türelmét! A szervezők több mérési pont telepítésével igyekeznek a csökkenteni a várakozást. Veszélyes hulladékot a földre lerakni tilos, hulladék átvétele kéz a kézbe történik. Építési hulladékot (palát, sittet, szigetelő anyagokat pl. kőzetgyapot) nem veszünk át. Begyűjtéskor csak ép csomagolásban lévő veszélyes hulladékot tudunk átvenni. Folyékony hulladékok esetében a helyszínen nem áll módunkban öntögetni, csere edényzeteket nem tudunk biztosítani.

A kellemetlenségek miatt kérjük a tájékoztató dokumentumok figyelmes átolvasását!

 

Köszönettel:
Szabó István
alpolgármester

Csatolt dokumentumok: