Drogmentes Magyarországért Maraton Őrbottyánban is

2016-05-20 09:30

Hősök tere

A START rendezvényen Nick Árpád Guinness rekorder erőművész ritkán látott műsorát mutatta be. Ennek részeként a Drogmentes Maraton futóinak egyik autóját húzta el fogaival. Emellett több híresség színesítette a rendezvény programját: Kegye János pánsíp művész érzelmekkel teli, az alkalomhoz illő zenéivel indította a műsort. A résztvevő hírességek között volt továbbá Komáromi István, Dr. Lenkei Gábor, Tóth Cecília fitnesz bajnok, és még sokan mások.

A Maraton Programjában olyan akciók szerepelnek, mint drogfelvilágosító előadások tartása, felvilágosító füzetek terjesztése és Drogmentes Kapitányok avatása. Csak tavaly több mint 140 ezer embert értek el személyesen a drogmentesség üzenetével.

A 7 fős csapat május 20-án érinti Őrbottyánt is, majd a másfél hónapos országfutás után, május 22-én érkezik vissza Budapestre.

Gyülekező helyszíne és időpontja: Őrbottyán Hősök tere, 9.30 óra. Várható indulás 10.00 óra, Úticél: Kvassay Jenő Általános Iskola. Gyalogosan és kerékpárral is teljesíthető a táv. Közúti biztosítás megoldott. Minden Őrbottyáni lakost várunk szeretettel, aki szeretné felhívni a figyelmet erre a fontos problémára.

www.drogmentes.hu

www.drogmentes.info

www.facebook.com/drogmentes