Nyári Diákmunka 2021

Jelentkezni 2021. június 17-én csütörtök délelőtt 10 óráig lehet.

A korábbi évekhez hasonlóan a járási hivatal „Nyári Diákmunka 2021.” elnevezéssel munkaerőpiaci programot indít. Ehhez csatlakozik településünk is.

A foglalkoztatás 2021. július 1. napjától 2021. augusztus 31. napjáig tart (napi 6 órás munkaidő).

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik 16-25 év közöttiek, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek és szeretnének helyben, a nyári időszakban munkát vállalni. Nagy létszámban szabadtéri, kertészeti segédmunkákra, kis létszámban irodai munkára keresünk munkavállalókat.

A munkavállalás további előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolvánnyal, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell még a munkaviszony megkezdése előtt a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

Jelentkezni 2021. június 17-én csütörtök délelőtt 10 óráig lehetséges emailben az orbottyanarterieskikacorbottyan.hu címen vagy telefonon a 06-70/477-4764 számon.

Köszönettel:

Szabó István Ferenc
polgármester