Aki tartozik, nem kaphat új matricát!

Még sok ügyfélnek nincs 2016-os matricája!

KEDVES ÜGYFELEINK!

A hulladékszállítás díjköteles!

 

Az ügyfelek többsége rendszeresen befizeti szolgáltatás igénybevételi számláit és nincs tartozása a Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. felé. 2015 során folyamatosan felhívtuk hátralékos Ügyfeleink figyelmét, hogy rendezzék tartozásukat. A 6500 hátralékos Ügyfélből tájékoztatásaink után 800 Ügyfél rendezte elmaradásait. Még mindig maradt azonban 5700 olyan háztartás, amelyik már 120 napon túli tartozást halmozott fel és ez a napi üzemeltetésben is jelentős gondokat okoz.

 

A Zöld Híd Régió Nkft. számukra nem küldte ki a 2016-os évre érvényes matricát.

A közszolgáltató ismételten kéri a tartozásban érintett Ügyfeleit, hogy legyenek szívesek kifizetni a hulladékgazdálkodási szolgáltatás ellenértékét! 2016. január végétől elkezdjük a matricák ellenőrzését, minden szolgáltatást igénybevevőnél. Ha nem találjuk az edényzetre kiragasztott, érvényes matricát, kénytelenek vagyunk azt feltételezni, hogy az ügyfél nem kívánja a hulladékát elszállíttatni!  A nem fizető ügyfeleink hulladékát a továbbiakban nincs lehetőségünk elszállítani.

Tisztelettel kérjük ezért a tartozással rendelkező Ügyfeleinket, hogy 2016. január 22-ig (péntek) fizessék meg a hátralékukat! Igény esetén, kérelemre részletfizetési lehetőséget is biztosítunk.

Kérjük, aki a számlarendezésben érintett az haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az ismert címeken és elérhetőségeken:

ugyfelszolgalatarterieskikaczoldhid.hu _ 06-40-201-026 _www.zoldhid.hu/kft/Ugyfelszolgalat/

A közszolgáltató a 2016-os matricák postázását tavaly decemberben befejezte. Ismételten felhívjuk figyelmüket, hogy az érvényes, 2016. évi matrica szükséges ahhoz, hogy 2016. január 01-től a hulladékokat el tudjuk szállítani!

A Zöld Híd Nonprofit Kft. célja változatlan: hosszú távon és a megszokott magas színvonalon biztosítani a szolgáltatásokat.

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT !

 

Zöld Híd Régió Nonprofit Kft.

hulladékgazdálkodási közszolgáltató

www.zoldhid.hu/kft _ www.facebook.com/www.zoldhid.hu/

 


Aki tartozik, nem kaphat új matricát!

A Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. 65 ezer ügyfélcímet szolgál ki 45 településen. Az ügyfelek többsége rendszeresen befizeti számláit és nincs tartozása a hulladékszolgáltató társaság felé. Az Ügyfelek ezzel a felelős magatartással járulnak hozzá a Zöld Híd 265 munkahelyének megtartásához, a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás színvonalas működtetéséhez, a közegészségügyi és járványügyi veszélyhelyzetek elkerüléséhez és a környezetbiztonság fenntartásához.

Sajnos azonban közel 14 000 olyan ügyfél van, aki nem fizeti rendszeresen a hulladékszállítási díjat. Gyakorlatilag minden ötödik ügyfélnek van tartozása! Sőt sokan évek óta „potyautasok”, azaz úgy veszik igénybe a szolgáltatást, hogy nem szerepelnek a közszolgáltató nyilvántartásában. A Zöld Híd Régió Nonprofit Kft-nél mindezek miatt 500 millió forintos hiány keletkezett: ennyi pénzből 9 hónapon keresztül tudnák biztosítani az összes dolgozójuk munkabérét.

A közszolgáltató ezúton is szeretné felhívni az érintett ügyfelek figyelmét, hogy amennyiben lejárt tartozásuk van, azaz nem fizették meg a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellenértékét, nekik nem tudják biztosítani a 2016-os évre érvényes matricát!

Ahhoz tehát, hogy 2016. január 01-től a hulladékokat el tudják szállítani, érvényes, 2016. évi matrica szükséges.

A Zöld Híd Régió kéri, hogy akinek tartozása van, az haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az ismert címeken és elérhetőségeken.

A közszolgáltató a 2016-os matricák postázását 2015. november 16-tól kezdi meg.