A mi képviselőnk volt a legaktívabb a Parlamentben

Az áprilisi választások óta Rétvári Bence 209 alkalommal szólalt fel.

Rétvári BenceAz áprilisi választások óta Rétvári Bence volt a legaktívabb képviselő a Parlamentben, aki 209 alkalommal szólalt fel. Őt a kormányoldalról Völner Pál fideszes honatya követi, aki 91 alkalommal kért szót. Rétvári Bence Pest megye 4. számú választókerületének képviselőjeként Őrbottyán lakosait, és Észak Pest-megye 34 települését, államtitkárként pedig az Emberi Erőforrások Minisztériumát képviseli az országgyűlésben.

Az áprilisi választásokat követően 2018-ban ötvenegy napot ülésezett a magyar országgyűlés, ezalatt a megválasztott 199 képviselő 138 törvényt fogadott el.

A legnagyobb ellenzéki párt, a Jobbik elnöke, Sneider Tamás csupán három alkalommal szólalt fel. Az ellenzéki képviselők közül az első helyet a Jobbikos színekben politizáló Z. Kárpát Dániel szerezte meg a maga 156 felszólalásával, őt a DK-s Arató Gergely követi, aki 113 alkalommal kért szót május óta. Tordai Bence 94, Bangóné Borbély Ildikó 86, Ungár Péter pedig 78 felszólalással örvendeztette meg a képviselőket.